11 redenen om naar de prinsverkiezing te komen

11 redenen om naar de prinsverkiezing te komen

1. Het is op een zaterdag
Oh glorie. Niet met een houten kop op je werk. Geen zeurende collega’s in je comfortzone en geen deadlines om te halen… Dit keer valt Elf-elf op een zaterdag, dus je hebt de hele zondag om heerlijk uit te brakken, na te genieten en foto’s terug te kijken (gelukkig hebben we ze nog).

2.   Nieuwsgierig naar het Prinsenpaar
Prinsenpaar van Bokkendorp word je niet zo maar; de Prins word altijd met grote zorg en in het diepste geheim gekozen. Op Elf-elf kom je dan eindelijk te weten wie komend carnavalsseizoen alles op alles gaat zetten om Bokkendorp in het zonnetje te zetten.

3.   Nieuwsgierig naar het Jeugd-Prinsenpaar
Jeugdprinsenpaar van Bokkendorp word je niet zo maar; ook dit jaar hebben we weer een prachtig jeugdig Voorhoutse Prins en Prinses gevonden die erg actief zijn binnen hun eigen vereniging. Wil je weten welke vereniging?

4. Je carnavalsvrienden weer ontmoeten
Je hebt altijd van die vrienden die je heel lang niet kunt zien, maar als je elkaar dan weer ontmoet, is het helemaal goed. Zo ook met je beste carnavalsvrienden. Je gaat elkaar de komende tijd veel vaker tegenkomen! Gezelligheid.

5. Even checken of je kiel nog past
Het is natuurlijk een jaar, een zomer, een drankje, een taartje, een bitterballetje en een biertje geleden dat het carnaval was. Tijd om de kiel uit de kast te trekken, de ergste vlekken te verwijderen en eens te zien of de boel nog netjes past. Op hoop van zegen dan maar.

6.   Het is feest
Naast de bekendmaking van de Prins, is het tijd voor een geweldig feest in Cheers! Denk aan muziek en een dansvloer. Verlaat je VrijMibo met een paar echte carnavalskneiters, oefen alvast de polonaise en proef een beetje carnaval 2017.

 

7. Ontvang je schildje
Net als al de Jaren hiervoor ontvang bij het feliciteren van het prinsenpaar weer het jaarlijkse schildje. Verzamel jij ze ook? Maak een foto van je verzameling en laat het ons weten met #hetbestbewaardegeheimvanVoorhout

8. Het is gratis
Daar is geen verdere introductie voor nodig natuurlijk. Of je VIB, donateur of gewoon voor de gezelligheid komt. De entree is gratis.

9. Iedereen is gelijk
Dokters, vuilnismannen, secretaresses en advocaten, met carnaval is iedereen gelijk. Dat vinden wij nog wel het mooiste aan dit feest. Je kunt geen status aflezen aan kleding of sieraden. Iedereen danst en proost met elkaar.

10. Ongegeneerd Schrobbelèr drinken
Kijken je vrienden je in de kroeg nog eens raar aan als je weer een blad Schrobbelèr bestelt: tijdens Elf-elf is het niet meer dan normaal. Verdrijf de kou en het gemis van carnaval met een kruidenlikeurtje.

 

11. Waarom niet?
Aangezien toch half Voorhout (de andere helft is te jong, ziek, aan het werk of op vakantie) op Elf-elf In de Cheers staat: waarom zou je er niet naartoe gaan? Een portie vriendschap, gezelligheid en muziek kan iedereen wel gebruiken, toch?

 

Pin It on Pinterest

X