Bokken doneren 1000 euro aan KiKa

Bokken doneren 1000 euro aan KiKa

Zaterdagavond 14 november ontving KiKa een cheque ter waarde van 1000 euro uit handen van Monica Hoogink namens Carnavalsvereniging de Bokken uit Voorhout.

Dit geldbedrag werd bijeengebracht met het stamppottenbuffet dat speciaal werd georganiseerd in het jaar dat de Bokken hun 44 jarige jubileum vierden. In dat bijzondere jaar wilden de Bokken feesten organiseren voor iedereen, maar hadden zij ook oog voor diegene die geen feest konden vieren. Daarom zetten zij  de actie op waarbij iedereen in café Boerhaave een overheerlijke stamppot kon eten. Per maaltijd ging een vast bedrag naar het goede doel en zo werd er € 1000,- euro bij elkaar gegeten voor Kika.

De stichting Kinderenkankervrij (KiKa) heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Dankbaar nam de vertegenwoordiger van KiKa daarom de cheque van de carnavalsvereniging  in ontvangst. De zaal luisterde aandachtig naar zijn korte indringende verhaal over KiKa en dat hij de combinatie met de carnavalsvereniging zo bijzonder maar zeker ook erg mooi vond.

Pin It on Pinterest

X