Bokken organiseren veiling

Bokken organiseren veiling

Na het grote succes van afgelopen jaar organiseert carnavalsvereniging de Bokken ook dit jaar weer veiling. Op zaterdag 18 januari 2020  kan er geboden worden op de meest bijzondere kavels die nergens anders te koop zijn. De veiling start om 21.00 uur in Café Boerhaave waar de deuren al om 20.00 uur open gaan en iedereen tijd heeft om zich in te schrijven.

Net als afgelopen jaar zijn er weer meer dan 200 kavels waarop geboden kan worden. Hierin zitten allerlei grootse en meeslepende artikelen maar er zijn ook voldoende kavels voor bieders met een  kleine beurs.  Wat te denken van een toertocht op solexen samen met oud prins Ron en oud Prinses Sandy op 4 juli, of kavelnummer 77: een 7 gangen diner bij de bestuursleden van de Bokken op 7 locaties. Maar ook kan er geboden worden om voor 1 dag lid van de Raad van 11 te zijn en de optocht mee te maken, een bierproeverij, een lunch of een Springkussen & spellenpakket XXL.

Zoals de Bokken de carnaval viert, is ook de veiling… voor iedereen, voor elke beurs!

De opbrengst van deze Bokkenveiling komt ten goede aan de jeugd en de mensen die net even wat extra aandacht goed kunnen gebruiken, een bezoekje, bloemetje, plantje en fruitschaal.

Download hier het veilingboekje.

Pin It on Pinterest

X