Bokken presenteren nieuwe prinsenparen

Bokken presenteren nieuwe prinsenparen

Prins Bertus en prinses Jolanda zijn zaterdagavond als stralend prinsenpaar gepresenteerd bij carnavalsvereniging De Bokken uit Voorhout. Zij zullen komend jaar tijdens de carnaval de nieuw heersers zijn van Bokkendorp.

Prins Bertus en prinses Jolanda, beter bekend als Gert Bol en Jolanda, stapten enthousiast het toneel op vanuit de act waarbij ‘leegstaande’ het pand van Hoek Boek was omgetoverd tot badhuis. Eindelijk konden zij Voorhout laten weten dat zij het nieuwe prinsenpaar van Voorhout zijn. Een groot geheim dat ze al enkele weken met zich mee droegen. De prins en prinses zijn echte Voorhouters en zijn betrokken bij veel activiteiten van voetbalvereniging Foreholte. Het is daarom ook niet vreemd dat Rogier Hoeijmans en Roy Duivenvoorde als hun persoonlijke adjudanten werden aangesteld.

Eerder op de avond is ook het jeugdprinsenpaar der Bokken gepresenteerd. Prins Mees de 2e en prinses Puck stapten vanuit de wereld van Bassie en Adriaan het felle licht in van de overvolle residentie der Bokken Cheers! Mees van Kampen is 13 jaar en houdt van de teamsporten voetbal en honkbal. Puck Lemmers is 14 jaar, zit in 2 havo op het Leeuwenhorst. Als dansmarieke is Puck al een bekende van de carnavalsvereniging. Maar dit jaar zal zij de dansjes vanaf het podium moeten beleven.

Met deze twee geweldige prinsenparen is carnavalsvereniging de Bokken helemaal klaar om het 45ste carnavalsjaar groots te vieren met ieder Voorhouter, van jong tot oud.

Pin It on Pinterest

X