Bokkenveiling groot succes

Bokkenveiling groot succes

Met een opbrengst van € 11.111 kan Carnavalsvereniging de Bokken terugkijken op een geslaagde veiling. Op zaterdagavond 19 januari organiseerden de Bokken een veiling in HRC Boerhaave met bijzondere, leuke en verrassende kavels. Iedereen was de afgelopen weken opgeroepen om langs te komen en mee te bieden om een zo groot mogelijk bedrag aan de veiling over te houden. Het geld komt ten goede aan de vele activiteiten die de vereniging organiseert voor iedereen maar in het bijzonder voor de mensen die wat extra aandacht goed kunnen gebruiken.

De commissieleden zelf schatten de mogelijke opbrengst van de veiling vooraf nog wat voorzichtig in. Zij waren na afloop dan ook enorm verrast en blij met het eindbedrag bedrag dat eerst nog stond op 10.850 euro maar spontaan door enkele bieders werd verhoogd naar 11.111 euro. Een voor de carnaval bijzondere getal.

De avond stond bol van de kavels. Zo werd er onverwachts hoog geboden om tijdens de carnavalsoptocht mee te mogen met de raad van 11 en wilde iedereen graag aanschuiven bij het zeven-gangen diner bij de zeven bestuursleden, op zeven verschillende locaties. Maar er waren ook voldoende kavels voor de bieders met een kleine beurs. Zoals de Bokken de carnaval viert, was ook de veiling… voor iedereen!  

Is het wéér een Kuipzwam debutant die er met een prijs vandoor gaat?
Zes Voorhoutse zwammers strijden op 16 februari om de jury- als om de publieksprijs van carnavalsvereniging De Bokken. Ook dit jaar is er weer een debutant en wel de enige vrouwelijke deelnemer Sandra van der Geer. Zij zal het opnemen tegen het mannengeweld van Jan Piet en Timo Does (vader en zoon), Dennis Floor, Bert Pilaszek en Bas Versluijs.

Tijdens deze avond wordt ook de Grote Bok binnengehaald. De Grote Bok is voor de carnavalsvereniging Dé Vrijwilliger van het jaar. Al met al veel redenen om deze avond niet aan u voorbij te laten gaan. Koop een kaartje want alleen dán bent u verzekerd van toegang. De voorverkoop is op 1 februari bij Voetbalvereniging Foreholte. VIB’s kunnen om 19:00 uur terecht, donateurs om 19:20 en de overige om 19:30 uur de voorverkoop is tot uiterlijk 20:00 uur.

Pin It on Pinterest

X