CV de Bokken wenst u een mooi 2018

CV de Bokken wenst u een mooi 2018

Het vuurwerkgeknal is net voorbij. Iedereen heeft elkaar de beste wensen, voorspoed en geluk gewenst voor het nieuwe jaar. Een nieuw jaar ligt voor ons met nieuwe uitdagingen en mooie en minder mooie momenten.

Voor CV de Bokken start dit jaar met een druk programma. Eigenlijk is het Carnaval al een beetje begonnen. Zaterdag de 6de trappen we af met de Bokkenwinkel. Vier weken achter elkaar gaat de Bokken caravaan door het dorp om loten, bolletjes, een tasje of andere mooie dingen te verkopen en daarmee een zo’n groot mogelijke opbrengst te vergaren. Met de opbrengst gaan we ook dit jaar weer bij de kinderen, zieken, bejaarden en eenzame mensen langs. Voor een feestje, een fruitmandje een bolletje. Even proberen wat mensen uit een isolement te halen.

Dan het Bokkenballentoernooi ’s avonds en de week daarna op de 13de een grootse Bingo bij Boerhaave. Grote prijzen zijn er te winnen waarbij we natuurlijk iedereen van harte uitnodigen. Naast een gezellige avond ook nog eens de kans om een weekendje uit naar Emmen te winnen of mooie Sonos One draadloze speakers of een van de andere mooie prijzen. Dan volgen het dansfestival voor onze dansmariekes in de Schelft in Noordwijkerhout en de week daarna de pubquiz. En dan even rustig, nee hoor de week daarna is staat het Kuipzwammen op het programma en gaan we zondags naar Lisse om met de deelnemers van “De Zevensprong” een mooie carnavalsmiddag te hebben.

De week daarna nog langs bij de BNS en dan gaat de carnaval beginnen. Fruitschalen langsbrengen bij de diverse verzorgingstehuizen, en dan natuurlijk al die feesten met hoogtepunten als de Optocht, de Carnavalsmis en de Kroegentocht. Maar ook het Klaverjassen, biljarten en seniorenmiddag die mede mogelijke wordt gemaakt door Boerhaave niet te vergeten.

Onze Prins Ron en Prinses Sandy, Prins Cas en Prinses Noor hebben hun batterij opgeladen en gaan ervoor. Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond, succesvol maar vooral Carnevalesk 2018 toe. We hopen iedereen graag heel veel te ontmoeten de komende 6 weken.

Theo van Werkhoven
Voorzitter

Pin It on Pinterest