CV de Bokken maken zich op voor het Kuipzwammen na een drukbezette Bokken PubQuiz.

CV de Bokken maken zich op voor het Kuipzwammen na een drukbezette Bokken PubQuiz.

Afgelopen zaterdag organiseerde CV de Bokken uit Voorhout weer hun jaarlijkse Bokken PubQuiz. Met dit jaar een recordaantal deelnemende teams. Maar liefst 24 teams streden in een overvolle Cheers om de slimste van Voorhout te zijn.

Tien ronden met elke 10 vragen was het raamwerk van dit jaar. Met thema’s als actueel, TV & film, muziek & Geografie werden de hersens gekraakt van de aanwezige quizzers. Tussen de verschillende rondes was het dit jaar voor het eerst dat er battles georganiseerd werden tussen twee teams om extra punten te verdelen. Uiteindelijk was het Prinsenpaar van de Bokken die er met de eerste plek vandoor ging.

Voorverkoop kuipzwammen vrijdag 1 februari
Zes Voorhoutse zwammers strijden op 16 februari om de jury- als om de publieksprijs van carnavalsvereniging De Bokken. Ook dit jaar is er weer een debutant en wel de enige vrouwelijke deelnemer Sandra van der Geer. Zij zal het opnemen tegen het mannengeweld van Jan Piet en Timo Does (vader en zoon), Dennis Floor, Bert Pilaszek en Bas Versluijs. Het kuipzwammen zal, zoals gebruikelijk plaatsvinden, in de bovenzaal van de KTS. De zaal gaat open om 19:15 uur en het programma start om 20:00 uur.  Tijdens deze avond wordt ook de Grote Bok binnengehaald. De Grote Bok is voor de carnavalsvereniging Dé Vrijwilliger van het jaar. Al met al veel redenen om deze avond niet aan u voorbij te laten gaan. Koop een kaartje want alleen dán bent u verzekerd van toegang.

De voorverkoop is op 1 februari bij Voetbalvereniging Foreholte. VIB’s kunnen om 19:00 u terecht, donateurs om 19:20 en de overige om 19:30 uur tot uiterlijk 20:00 uur.

Pin It on Pinterest

X