Dansmariekes CV de Bokken vallen in de prijzen tijdens Dansmariekefestival

Dansmariekes CV de Bokken vallen in de prijzen tijdens Dansmariekefestival

Voorhout – Afgelopen zondag 15 januari hebben de dansmariekes van CV de Bokken weer mooie resultaten behaald tijdens het jaarlijkse Dansmarieke festival. Het festival dat ieder jaar wordt georganiseerd door de Kaninefaaten. Aan deze editie deden meer dan tien verschillende carnavalsverenigingen mee met hun mini-, junior- of senior dansgarde.

De Dansmariekes worden door een vakkundige jury beoordeeld op choreografie, uitvoering & uitstraling. Voor deze jury gaven de Dansmariekes van CV de Bokken drie geweldige shows weg. De mini’s & junioren danste hun gardedans en er werd nog een showdans verzorg door de junioren van CV de Bokken. Unaniem was de beoordeling over de uitgevoerde dansen en de Dansmariekes kregen meerdere beoordelingen zoals uitstekend en goed op de gejureerde onderdelen.

Stampotten
Iedereen heeft toch met dit gure weer trek in stevige kost. Carnavalsvereniging de Bokken voorziet in deze behoefte. De Bokken bieden u voor € 15,00 (incl. 2 drankjes) een heerlijke hutspot met klapstuk of boerenkool met worst aan bij Boerhaave op 21 januari vanaf 18:00uur. Als u van tevoren reserveert, weet de kok van Boerhaave hoeveel maaltijden hij moet maken. Bel naar Corinne Kraakman, Rozemarijnhof 5 tel. 217778 of Monica Hoogink, Oranje Nassaulaan 34 tel. 213237 of Café Restaurant Boerhaave, Herenstraat 57.

Als er genoeg maaltijden verkocht worden, gaat de winst naar de fruitschalen-expres van de Bokken. Zo maken ze nog meer mensen blij. Niet alleen de bezoeker van het stamppotbuffet maar ook de zieke medemens. Pak deze kans met beide handen aan en bel gauw voor kaarten.
Mocht u na het buffet niet meteen naar huis willen, blijf dan zitten en doe mee met de Bokken Bingo. Met deze Bokken Bingo heeft u zeker kans op leuke prijzen.

Pin It on Pinterest

X