De Bokken volgen een Trend

De Bokken volgen een Trend

De afgelopen jaren waren de “Let Me Entertain You” avonden altijd bijzonder geslaagd. Ook al was het aantal deelnemende acts minder dan gehoopt wisten de Bokken er toch een geweldige avond van te maken, tot groot genoegen van het aanwezige publiek.

Om de avond nog leuker, completer en spannender te maken is er gekozen voor een iets andere opzet. Nog steeds kunnen mensen, individuen/koppels/groepen, zich opgeven om hun zang/dans/playback talenten aan Voorhout te laten zien. Maar daar wordt een element aan toegevoegd, de Bokken-Pubquiz, en uiteraard zal deze het karakter krijgen van carnaval en zal er ook een verrassend element in worden opgenomen. Vandaar ook dat wij de naam van de avond hebben gewijzigd in “Let Us Surprise You”.

Heb je een act waarvan je vindt dat de mensen die moeten zien, kan je je opgeven bij een van de commissieleden (Monica Hoogink, Marc Clijsen, Ron Langelaan en Jan Regeer). Ook zijn deze mensen te benaderen deel te nemen aan de Bokken-Pubquiz. Je formeert een groepje van 5 mensen, verzint een passende naam en geeft deze door aan een van de commissieleden of via onderstaand formulier.

Details betreffende de deelname krijg je dan te horen.Graag nog dit jaar reageren, want dan ben je verzekerd van deelname. Wil je meedoen? Vul hieronder dan je gegevens in.

Ik doe mee!

2 + 10 =

Pin It on Pinterest

X