Een Voorhouts carnaval zoals je het nog nooit hebt gezien! De ingrediënten? Een tent van 40 bij 25 meter op het parkeerterrein van Foreholte, twee avonden met top artiesten en vooral heel veel gezelligheid. Niet komen is eigenlijk geen optie. Haal je kaarten snel in huis en verzeker je van twee onvergetelijke avonden.

Tover je zelf om tot wereldreiziger en laat je op deze avond door The Night Flight meesleuren in een indrukwekkende reis rond de wereld van HIGH END entertainment en interactie.

9 jonge topmuzikanten op het podium, die samen zorgen voor één show vol energie, sensationele acts, springende, luidkeels zingende menigten en een feest dat uit zijn voegen barst. De muzikanten hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen. Het repertoire is erg breed variërend van hedendaagse hits, floorfillers, Dance, 90’s, classics tot en met de beste Nederlandstalige meezingers, die worden samengesmolten tot een sensationele show waar veel ruimte is voor improvisatie! Het repertoire van The Night Flight is herkenbaar voor iedereen en resulteert in een uitbundige feestsfeer!

Datum: vrijdag 17 februari
Tijd: 21:00 (zaal open) tot 01:00 (sluit)
Entree: €10,00 V.I.B) en €17,50 (overige)

Koop met korting als V.I.B. (klik hier) en sponsor (klik hier)

Denk eens terug aan de vakanties van vroeger. Stoffige bingoavonden of liedjes zingen in de camping kantine Daar gaan wij verandering in brengen met o.a. de Wannebiezz, Rob Ronalds en Pascal Redeker. Onze camping kantine is enkel toegankelijk voor verklede mensen. Denk aan Camping, Witte Sokken, Sjonnie & Anita, Leggings, Buffalo’s, Sportschoenen, Sandalenbloot boven lijf, getattooeerd… New Kids, Familie Flodder!

Pascal Redeker
Deze allround zanger zorgt ervoor dat hij, met zijn veelzijdige optreden vol feestknallers, op een verrassende manier de oergezellige sfeer van Café Bolle Jan in Amsterdam naar jouw feest brengt. In zijn set zal Pascal zowel eigen gemaakt singles brengen, maar ook de grootste klassiekers. Hij zingt alles wat nodig is om je feest te laten slagen. Hoe dan ook, er wordt ieder optreden luidkeels meegezongen.

Rob Ronalds
Dat Rob Ronalds de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Met Cooldown Café zong hij de hit “Hey Baby” hij was vast onderdeel van het tv-programma Ab Normaal en hij trad op als gastheer in programma’s van TV Oranje.

de Wannebiezz
Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn geboren en getogen op de kermis en trekken nu met hun vrolijke interactieve ‘Hollandstalige’ liedjesprogramma door Nederland en België om de narigheid van alle dag eens van zich af te zingen. Hun jarenlange vriendschap, de Hollandse gezelligheid en het vrije kermisleven zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij [bijna] niets moet en [bijna] alles mag.

Datum: zaterdag 18 februari
Tijd: 21:00 (zaal open) tot 01:00 (sluit)
Entree: €10,00 V.I.B) en €17,50 (overige)

Koop met korting als V.I.B. (klik hier) en sponsor (klik hier)

Pin It on Pinterest

X