zondag 9 juni 2024

Bokkenrijders fietstocht 2024 met afsluitende BBQ (inschrijving gesloten)

Na het succes van de eerste vier edities, organiseren we op zondag 9 juni alweer voor de vijfde keer de Bokkenrijders fietstocht. Dit jaar hebben we wederom een nieuwe route uitgestippeld en dit keer leidt het ons langs een route van circa 30 km over de mooiste fietspaden in de regio.

Tijdens de tocht is er wederom sprake van een spelelement, zodat niet alleen de benen, maar ook de hersenen worden uitgedaagd.

De tocht start tussen 13.00 en 14.00 uur vanuit Sportcafé de Eijk. Na ongeveer twee en een half uur eindigt de fietstocht ook weer bij Sportcafé de Eijk. Hier zullen we de dag afsluiten met een BBQ! Wil je alleen meefietsen? Geen probleem, je kunt je ook voor alleen de fietstocht aanmelden!

let op: er zijn maar een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar.

Kosten fietstocht: (inschrijving gesloten)

€ 5,00 voor volwassenen
€ 2,50 voor kinderen tot 8 jaar

Kosten BBQ: (inschrijving BBQ gesloten)

€ 17,50 voor volwassenen
€ 7,50 voor kinderen tot 8 jaar

BBQ alleen op voorinschrijving! Op de dag zelf kun je je niet meer voor de BBQ aanmelden!

Let op: de starttijd voor de Bokkenrijders fietstocht vindt tussen 13:00 uur en 14:00 uur plaats. Enkele dagen voor de fietstocht ontvang je van ons een specifiek tijdvak waarin we verwachten hoe laat je daadwerkelijk kunt vertrekken vanaf Sportcafé de Eijk. Om de drukte over de hele route te verdelen kan niet iedereen tegelijk starten namelijk. Wil je met meerdere mensen samen rijden, schrijf je dan tegelijk in onder één aanmelding!

Totaal


 

Pin It on Pinterest

X