In Memoriam Dineke Krooshof-Kruithof

In Memoriam Dineke Krooshof-Kruithof

Deze ochtend bereikte ons het verdrietige nieuws dat Dineke Krooshof, de vrouw van ons Raad van Elf lid Rick en de moeder van onze oud dansmariekes Lara en Nena, is overleden.

De verschrikkelijke ziekte heeft het helaas gewonnen van onze altijd zo sterke Dineke. Dineke was lid van de Bokkenvrouwen. Was een spil in de groep. We zien haar nog in de groep als zonnebloem verklede dames staan. Als Dineke op haar fluitje blies verzamelde de dames zich om haar heen tot een bos zonnebloemen. Deze spilfunctie vervulde zij ook nadat Ploni Bax gestopt was bij de organisatie rondom het verzorgen van een natje en droogje tijdens de seniorenmiddag. Toen er een groep afgezwaaide dansmariekes waren die voor de vereniging dingen wilde blijven doen, was zij degene die het begeleidde. De geitjes waren daarmee opgericht. Kortom als je Dien nodig had, kon je haar bellen.

Vandaag en morgen vieren we carnaval zoals zij dat gewild zou hebben. Stuur wat foto´s en video´s vroeg ze ons vorige week nog toen we haar bezochte. Vandaag maken wij een diepe buiging voor je Dineke. Rust zacht lieve vriendin. Rick, Lara, Richard, Loes en Nena heel veel sterkte.

C.V. de Bokken

Theo van Werkhoven, de voorzitter.

 

Pin It on Pinterest

X