Johan Kuiphuis en Tobi Hoogink benoemd tot Ereleden van Carnavalsvereniging de Bokken

Johan Kuiphuis en Tobi Hoogink benoemd tot Ereleden van Carnavalsvereniging de Bokken

Carnavalsvereniging de Bokken uit Voorhout heeft Johan Kuiphuis en Tobi Hoogink benoemd tot Ereleden. Voorzitter Theo van Werkhoven: “Als bestuurslid hebben zij beide een echt enorme bijdrage geleverd aan de vereniging. Daarom ben ik trots dat ik Johan en Tobi, namens het bestuur mag benoemen als erelid der Bokken”

Op 11 november om 22:11 uur ’s werden Johan en Tobi uitgenodigd om op het podium van Cheers! hun afscheid met de vereniging officieel te maken. Beide hadden vorig jaar al laten weten te stoppen als bestuurslid waarmee een afscheid op het podium te verwachtten viel. Maar dat zij ook tot erelid werden benoemd was een volkomen verrassing.  Met een lachend gezicht en prachtige woorden speldde Theo van Werkhoven de versierselen op en werden de officiële oorkonden overhandigd waarmee Tobi en Johan werden benoemd tot erelid der Bokken.

Johan, vicevoorzitter van het bestuur, heeft zich ruim tien jaar ingezet binnen vele commissies en activiteiten zoals het Bokkenballentoernooi en de Bokkenwinkel. Hij zorgde ervoor dat alle onderscheidingen die door de Prinsenparen worden uitgereikt, perfect in orde waren. Iedereen die weleens op een seniorenmiddag is geweest, kent Johan van zijn ludieke acts. Ongelooflijk hoe hij vaak op het laatste moment een hilarische act kon bedenken die iedereen aansprak.

Tobi is secretaris van het bestuur geworden direct nadat hij Prins de Bokken was in 1998. Een functie waarvan de omvang pas duidelijk werd toen hij vorig jaar zijn taken begon over te dragen. Het typeert Tobi dat hij altijd kalmte uitstraalt en alles onder controle lijkt te hebben. Zelf ziet hij zijn eigen functie als secretaris als een niet al te zware. Maar het tegengestelde is waar. Als secretaris is Tobi de spil in de vereniging geweest en was hij bij alles betrokken. Van het behandelen van de post, een berichtje tot de het verzorgen van de vele ontvangsten, het opzetten van de draaiboeken, maken van verslagen en notulen. Ontelbaar velen zijn dat er geweest in al die jaren. “Niet te veel bij details stil blijven staan” want dan riep Tobi je wel tot orde. Theo van Werkhoven roemde de vaderlijke uitstraling van Tobi en is blij dat hij bij de Bokken betrokken blijft: “Tobi blijft altijd rust uitstralen ook in situaties die minder leuk zijn. Als Tobi dan naast je zit dan geeft dat vertrouwen. Gelukkig blijft Tobi bij het Kuipzwammen betrokken. Misschien niet meer als bestuurslid maar zeker wel als betrokken Voorhouter”

Pin It on Pinterest