John van Schooten verheven tot erelid Carnavalsvereniging de Bokken

John van Schooten verheven tot erelid Carnavalsvereniging de Bokken

Carnavalsvereniging de Bokken uit Voorhout heeft John van Schooten verheven tot Ereleden. Voorzitter Theo van Werkhoven: “Als creatieve geest vanuit onze vereniging heeft John een bijdrage geleverd aan de vereniging op verschillende vlakken. Daarom ben ik trots dat ik John, namens het bestuur mag benoemen als erelid der Bokken”

Op 25 januari tijdens de reünie van 22 jaar Bokkies om 16:11 uur ’s werd John van Schooten uitgenodigd om op het podium van Cheers! zijn afscheid van de vereniging officieel te maken. Vorig jaar al was John niet meer herkiesbaar als bestuurslid waardoor een afscheid het gevold was. Maar dat hij ook tot erelid werden benoemd was een volkomen verrassing. Met een lachend gezicht en prachtige woorden van Jan Pieter Bok, Bob van der Wal & Job van Kesteren speldde Theo van Werkhoven de versierselen op en werd de officiële oorkonde overhandigd waarmee John werd benoemd tot erelid der Bokken.

John was de drijvende kracht voor vele jaren achter de jeugdafdeling “de Bokkies” en reed al vanaf kinds af aan mee met de optocht, daarna als Bokkie om vervolgens door te stromen als begeleiding van de Jeugd, naar de raad van elf om vervolgens als bestuurslid afscheid te nemen. Met John neemt de vereniging afscheid van een creative geest, maar gelukkig blijft hij verbonden aan de vereniging.

 

Pin It on Pinterest

X