Optocht

Zaterdag 10 februari trekt de grootste carnavalsoptocht van Teylingen weer door de straten van Bokkendorp. De optocht vertrekt om 14:00 uur. Het vertrekpunt is in de altijd gezellig versierde Prins Bernhardstraat en zal daar ook weer worden ontbonden. De optocht wordt uiteraard weer ondersteund met heel veel muziek. In de optocht horen we Mavileo uit Leimuiden en natuurlijk onze eigen St. Cecilia. Ook na afloop van de optocht zullen in de verschillende horecagelegenheden de muzikale noten nog klinken ter opluistering van het altijd gezellige optochtfeest!

De jury zal tijdens de optocht de winnaars bekend maken door ze een bord om te hangen. De prijsuitreiking is voor individuen en grote groepen in Restaurant Boerhaave en voor kleine groepen en wagens in de grote zaal van Cheers. Natuurlijk is er ook dit jaar weer voor de deelnemende kinderen een lekkere traktatie, die vlak bij het einde van de optocht uitgedeeld zal worden.

Laat u van uw creatieve kant zien en schrijf u snel in door onderstaand formulier in te vullen!

Route optocht:

Start van de optocht is in de Prins Bernardstraat. Dan gaat deze via de Herenstraat, Prof. Nolenslaan, Dr. Schaepmanlaan, Ter Haar Romenystraat, Boerhaavestraat, Herenstraat, Beatrixstraat, Julianalaan, Emmastraat, Oranje Nassaulaan terug naar de Prins Bernardstraat.

Aanmeldenformulier optocht

Schrijf je via het onderstaande formulier in voor de optocht. Het reglement van de optocht kunt u downloaden via onderstaande knop.

 

Carnavalsnaam*

Contactpersoon*

E-mail adres

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Categorie*
WagensKleine groepenGrote groepenIndividuelen

Motto

Omschrijving wat wordt voorgesteld

Door op "aanmelding optocht" te klikken geef ik aan dat de reglementen zijn doorgenomen en gelezen. Deze reglementen zijn hierboven te downloaden.*

Pin It on Pinterest