Optocht

Zaterdag 18 februari trekt de grootste carnavalsoptocht van Teylingen weer door de straten van Bokkendorp. De optocht vertrekt om 14:00 uur. Het vertrekpunt is in de altijd gezellig versierde Prins Bernhardstraat en zal daar ook weer worden ontbonden. De optocht wordt uiteraard weer ondersteund met heel veel muziek. In de optocht horen we Mavileo uit Leimuiden en natuurlijk onze eigen St. Cecilia. Ook na afloop van de optocht zal in de grote feesttent de muzikale noten nog klinken ter opluistering van het altijd gezellige optochtfeest!

De jury zal tijdens de optocht de winnaars bekend maken door ze een bord om te hangen.

Laat u van uw creatieve kant zien en schrijf u snel in door onderstaand formulier in te vullen!

Route optocht:

Start van de optocht is in de Prins Bernardstraat en gaat via de Herenstraat, Beatrixstraat, Julianalaan, Dinsdagse wetering, Herenstraat, Boerhaavestraat, Ter Haar Romenystraat, Mgr Broerestraat, Herenstraat naar het nieuwe eindpunt de Professor Nolenslaan. Via de doorgang nabij de Sportlaan kunnen de deelnemers richting de feesttent.

De praalwagens zijn na afloop van de optocht NIET toegestaan op het evenemententerrein nabij de feesttent. Dit in verband met veiligheid van de bezoekers.

Aanmeldenformulier optocht

Schrijf je via het onderstaande formulier in voor de optocht. Het reglement van de optocht kunt u downloaden via onderstaande knop.

 Categorie* (verplicht)
WagensKleine groepenGrote groepenIndividuelen

Door op "aanmelding optocht" te klikken geef ik aan dat de reglementen zijn doorgenomen en gelezen. Deze reglementen zijn hierboven te downloaden.*

Pin It on Pinterest

X