Sleuteloverdracht Voorhout 2017

Sleuteloverdracht Voorhout 2017

Op vrijdag 24 februari om 20.00 uur zullen Prins Dick en zijn Prinses Jol van Bokkendorp in een kort en flitsend programma de sleutel van Voorhout van Burgemeester Breuer ontvangen. In de daaropvolgende vijf dagen zal het in Voorhout helemaal los gaan met Carnaval 2017. Er zijn feesten en activiteiten voor alle leeftijdsgroepen in Voorhout. Voor de  Voorhouters die even niet in staat zijn om mee te doen gaat de carnavalsvereniging  tijdens ‘de fruitmandenexpres’ op zondag 26 februari deze mensen bezoeken.

In restaurant Boerhaave zal carnavalsvereniging De Bokken de officiële het carnaval officieel starten. Voorop in de polonaise gaan Prins Dick en Prinses Jol, met vlak daarachter Jeugdprins Sepp en Jeugdprinses Fleur. Vanzelfsprekend zal ook Grote Bok Pieter van Kampen prominent aanwezig zijn.

Met de sleutel in bezit zal op het Kerkplein rond 21:00 uur de Bokkenvlag worden gehesen en het Voorhouts Volkslied worden gezongen, waarna in Cheers de “Netflix-party” begint en in Boerhaave het sleutelbal.

Voor alle feestvierders en sympathisanten van de Bokken is vrijdag 24 februari om 20.00 uur Boerhaave de plek om de sleuteloverdracht mee te maken. U bent van harte welkom!

Pin It on Pinterest

X