Theo van Werkhoven nieuwe voorzitter van Carnavalsvereniging de Bokken

Theo van Werkhoven nieuwe voorzitter van Carnavalsvereniging de Bokken

Tijdens de ledenvergadering op vrijdag 4 september is Theo van Werkhoven benoemd tot de nieuwe voorzitter van CV De Bokken uit Voorhout.

Theo van Werkhoven is een markante persoonlijkheid binnen Voorhout en iemand met een warm hart voor carnavalsvereniging De Bokken waar hij als spreekstalmeester regelmatig op de voorgrond treedt. De 54 jarige nieuwe voorzitter staat bekend als een betrokken, warme persoonlijkheid met een geweldig gevoel voor humor. Als prins Theo was hij in 1983-‘84 de 14e heerser van ‘Bokkendorp’.

Theo is getrouwd met Yvonne en heeft twee zoons, Ruben en Ramon die beide ook aan de vereniging verbonden zijn.De leden van de vereniging stemden dan ook unaniem voor zijn benoeming tot voorzitter van carnavalsvereniging de Bokken. 

Met de benoeming van de nieuwe voorzitter kwam er ook een einde aan het tijdperk Jan Regeer. Tien jaar lang gaf hij de vereniging richting en liet haar groeien en bloeien tot wat zij nu is. Jan gaf iedereen een plek in de Bokkenstal. Hij zag daardoor het aantal vrijwilligers toenemen en wist daardoor een stabiele en vooral gezellige vereniging op te bouwen.

Vice voorzitter Johan Kuiphuis verwoordde het treffend toen hij Jan tot ‘erelid der Bokken’ mocht benoemen: “Jan genoot het meest van de momenten dat de vereniging bij elkaar was tijdens de dinsdagavond, waar hij als trotse voorzitter alle vrijwilligers kon bedanken en de saamhorigheid kon ervaren.” Op deze dinsdagavond komen alle vrijwilligers van CV de Bokken bij elkaar om gezamenlijk te dineren voor aanvang van het laatst feest.  Met de overhandiging van de voorzittershamer droeg Jan Regeer de prachtige gezonde vereniging over aan de nieuwe voorzitter Theo van Werkhoven.

Pin It on Pinterest

X