Van Schooten bouwmaterialen hoofdsponsor Carnavalsvereniging de Bokken

Van Schooten bouwmaterialen hoofdsponsor Carnavalsvereniging de Bokken

Voorhout – Van Schooten bouwmaterialen is de komende jaren de trotse hoofdsponsor van carnavalsvereniging de Bokken.

“Mijn ouders en broertje en schoonzus zijn beide prinsenparen geweest bij deze geweldige vereniging” Aldus Peter van Schooten eigenaar van het bedrijf. “Ik heb van dichtbij dus kunnen zien wat voor geweldige activiteiten De Bokken allemaal organiseert. Ik en mijn bedrijf kunnen ons prima identificeren met de maatschappelijk betrokken vereniging.” Door het jaar heen organiseert de carnavalsvereniging meerdere activiteiten voor zieken, ouderen, kinderen en mensen met een beperking. Daar wil het Voorhoutse bedrijf dat gevestigd is aan de Boekhorstlaan, graag zijn naam aan verbinden.

Afgelopen jaren was het bedrijf van Peter van Schooten al – met raad en daad  – op de achtergrond betrokken bij de bouwcommissie van de Bokken. De bouwcommissie organiseert elk jaar de optocht en bedenkt, ontwerpt en maakt de praalwagens van de vereniging. Zij konden altijd al bij Van Schooten aankloppen voor materialen en verf. Als vereniging zijn wij enorm blij met deze sponsorovereenkomst en bedanken al onze sponsors, mede dankzij hun kunnen De Bokken alle activiteiten organiseren.

Grote bok 2019
Peter van Schooten werd tijdens het Kuipzwammen op 16 februari  gepresenteerd als  ‘Grote bok’ van de carnavalsvereniging. De ‘Grote bok’ is iemand die zich in als vrijwilliger in  Voorhout heeft onderscheiden. En dat heeft Peter gedaan. Mede door zijn tomeloze inspanningen voor de kerstmarkt en de vele verenigingen werd deze eer aan hem toebedeeld. Hierdoor zal hij alle activiteiten van de Bokken van dichtbij meebeleven.

Van Schooten kijkt er naar uit  om vanaf aankomende donderdag alle activiteiten van de Bokken te beleven aan de zijde van Prins Ted en Prinses Claudia. Vrijdag vindt de officiële aftrap plaats van het carnaval in Voorhout met de sleuteloverdracht in Boerhaave.

Pin It on Pinterest

X