Veel winnaars bij de pubquiz van de Bokken

Veel winnaars bij de pubquiz van de Bokken

Met allebei een geweldige act hebben afgelopen zaterdag zowel het Prinsenpaar van de Bokken als de Raad van 11 de talenten jacht gewonnen van Carnavalsvereniging de Bokken.

In Cheers! organiseerde de Bokken een fantastisch gezellig ‘let me surprise You’. Een feest dat een combinatie is van een pubquiz, karaoke en een talentenshow. Maar liefst 20 team vermaakten zich opperbest met de creatieve vragen en de opdrachten die als rode draad door de avond liepen. Uiteindelijk bleek het Bestuur van de Bokken de meeste wijsheid en geluk binnen de gelederen te hebben. Zij wonnen overtuigend de pubquiz.

Tussendoor werd het publiek getrakteerd op hilarische optredens  van hoog niveau. Uiteindelijk kon de jury niet anders besluiten dan twee acts als winnaars aan te wijzen. Eén daarvan was het prinsenpaar met hun gevolg rijmden terug op een roerig jaar Voorhout en speelde die na met snelle verkleedpartijen en een vette knipoog.

De jury was unaniem in hun besluit om twee acts als winnaar uit te roepen dat waren de Prinsenparen en de daad van 11 van CV de Bokken. De Prinsenparen met hun adjudanten hadden een act op ludieke en humoristische manier ingevuld met een aaneenschakeling van hoogtepunten van het afgelopen jaar die doormiddel van muziek en optredens werden onderbouwd. De raad van 11 was de andere winnaar en liet zich van een artistieke humoristische kant zien. Op gedragen muziek wisten zij het publiek te verrassen als ‘Romeinse fonteinen’.  Gekleed in toga met een kruik water op hun schouder voeren zij een act op waarbij zij elkaar besproeide met water. 

Beide acts waren uit de categorie ‘je had erbij moeten zijn’; en dat waren er gelukkig vele. Cheers! was afgeladen en zong Prins Bertus om twaalf uur ook nog eens luid toe voor zijn vijftigste verjaardag. Het  bleef het nog lang onrustig, wederzijds werd er gefeliciteerd, gedanst en gefeest. Met de jarige Prins Bertus als stralend middelpunt.

Volgend weekend organiseert de Bokken weer het Kuipzwammen in de KTS; een feest waar veel Voorhouters reikhalzend naar uit kijken. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Kijk daarvoor op www.cvdebokken.nl

Pin It on Pinterest

X