Voorhout wordt Bokkendorp – Sleuteloverdracht

Voorhout wordt Bokkendorp – Sleuteloverdracht

Vrijdag 5 februari om 20.00 uur krijgt Prins Bertus van Bokkendorp in een kort en flitsend programma de sleutel van Voorhout over van Burgemeester Breuer. In de daaropvolgende vijf dagen zal het in Voorhout helemaal los gaan in het Carnaval 2016. Feesten en activiteiten voor alle leeftijdsgroepen in Voorhout en natuurlijk worden ook de Voorhouters niet vergeten die even niet in staat zijn om mee te doen tijdens ‘de fruitmandenexpres’.

In restaurant Boerhaave zal als officiële start van het carnaval de hele vereniging zich verzamelen. Voorop gaan natuurlijk Prins Bertus en Prinses Jolanda, met vlak daarachter Jeugdprins Mees en Jeugdprinses Puck. Vanzelfsprekend zal ook Grote Bok Jeroen van Eijk prominent onderdeel zijn van de bonte stoet der Bokken.

Met de sleutel in bezit zal op het Kerkplein nog even de Bokkenvlag worden gehesen en het Voorhouts Volkslied worden gezongen, waarna de weg naar Cheers en opnieuw Boerhaave wordt ingeslagen

Voor alle feestvierders en sympathisanten van de Bokken is vrijdag 5 februari om 20.00 uur Boerhaave the place to be: de sleuteloverdracht! Mis het niet!

Pin It on Pinterest